Edicioni i 9-të i Infocom World Albania

    digital communication tirana

Eventi më i madh teknologjik të vitit më 24 Prill 2018 në edicionin e 9-të të Infocom World Albania. Do të ketë dy sesione: Sesioni i Parë: Nga Qytetet Smart në Jetën Smart: Udhëtimi i pashmangshëm …dhe Sesioni i dytë: Bota e Autoktonëve Dixhitalë: Fundi i hendekut midis gjeneratave!

Data: 24 Prill

Ora: 08.30 - 14.30

Vendi: Hotel Plaza, Rr. 28 Nentori, Tiranë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies