Ekspozitë 'Familja Dashuria Arti'

    gallerite ne tirane

Një familje amerikane tregon kronikën e jetës së tyre në shtëpinë e re në Tiranë ndërmjet veprave të artit individuale dhe të përbashkëta. Përshtypjet, sukseset dhe dështimet e tyre vijnë në jetë nëpërmjet zërave të ndryshëm. Xavier, 12 vjec, është konfident me bojën dhe vizat, Sebastian që është 9 ka dëshirë eksperimentimin me bojë, dhe Greta, më e vogla, 6 vjec, ka vizatuar disa karaktere interesante, dhe së bashku me prindërit e tyre, Breanne dhe Mark, ato do të prezantojnë një kombinim të disa veprave të bukura që kanë krijuar gjatë qëndrimit në Tiranë.

Data: 15 -22 Prill

Ora: 17.00 - 20.00

Vendi: Ditart, rr. Mustafa Lleshi, nr.41 Tirana

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies