Masterclass Valsi tek sheshi Skëndërbej

    Master Class Tirana

Le ta shndërrojmë Sheshin Skënderbej në një pistë spektakolare valsi!

Masterclass Valsi me yjet e baletit Enada dhe Gerd Vason
12 Prill - Ora 18:00 - 20:00
Hyrja e lirë për të gjithë!

Data: 12 Prill

Ora: 18:00 - 20:00 

Vendi: Sheshi Skënderbej

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies