Fundi i lojës tek Teatri Metropol

Tek Teatri Metropol do të prezantohet  shfaqja “Fundi i Lojës”,  një vepër e shkrimtarit të  njohur mbarëkombëtar Samuel Beckett, fitues i Çmimit Nobel për Letërsi për vitin 1969 . 

Shfaqja do të shfaqet në datat 26, 27, 28 Maj,  ora 19:00.

Hami, personazhi kryesor, i verbër dhe invalid rrethohet nga pjesëtarët e tij të  familjes, shërbyesi Klov, dhe prindërit Nag e Nell.

Ata janë në kërkim të identitetit të tyre nëpërmjet ndërveprimit të mendimeve të tyre të brendshme me botën e jashtme – në botën e 'ekzistencës dhe mos-ekzistencës.

Biletat për këtë pjesë teatrale  i gjeni pranë Teatrit Metropo cdo ditë nga ora 17:00 – 19:00.

Data: 26, 27, 28 Maj, 

Ora: 19:00

Vendi: Teatri Metropol

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies