Mbrëmje muzikore në 75 vjetorin e dirigjentit Eno Koçi

    Orkestra Sinfonike Shqiptare

Orkestra Simfonike e RTSH shfaq mbremjen muzikore me rastin e 75 vjetorit te dirigjentit te mirenjohur Eno Koço, sot tek Universiteti i Arteve ora: 19.00  

Data: 6 Prill

Ora: 19.00

Vendi: Universiteti i Arteve  

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies