'Frankenshtain' tek Teatri Kombëtar

    teatri ne Tirane

“Frankenshtain” bazuar në veprën e Mary Shelley dhe i dramatizuar nga Tim Kelly, është produksioni më i fundit i Teatrit Kombëtar. Vjen si premierë në dt.13-14-15 Prill ora 19:00. 

 

 

Data: 13-14-15 Prill

Ora: 19.00

Vendi:Teatri Kombetar

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies