'Kozmetika e Armikut' tek Teatri Metropol

    teatri metropol tirane

Shfaqja 'Kozmetika e Armikut'  do të ngjitet në skenë në datat 12, 13, 14 ora 19:00 në Teatrin Metropol. Ndërgjergjja, forma më e lartë e drejtesisë njerëzore. Askush nuk mund t’i shpëtojë vetëgjyqësisë, pavarësisht rrethanave. Herët ose vonë të gjithë i nënshtrohen ndërgjegjes si gjyqi më suprem për drejtësine humane! 
"Pa dashur, kisha kryer vrasjen perfekte: askush nuk më pa që po vija, përveç viktimës. Prova, unë jam ende i lirë". E gjithë historia zhvillohet në aeroportin e Parisit.

Data: 12- 14 Prill

Ora: 19.00

Vendi: Teatri Metropol

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies