Koncerti 'Një këngë për jetën' tek Sheshi Skëndërbej

    koncert bamiresie tirana

Koncerti i bamirësisë 'Një këngë për jetën' tek Sheshi Skëndërbej, 11 Prill ora 19.30

per bileta: https://www.facebook.com/events/2076221049283143/

 

Data: 11 Prill

Ora: 19.30

Vendi: Sheshi Skenderbeg  

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies