'Magjia e Zanave' në Cirkun Kombëtar

    “Magjia e Zanave në Cirk” ne Tirane, shfaqje cirku ne Tirane, evente ne Tirane

'Magjia e Zanave' në Cirkun Kombëtar cdo të Shtunë dhe të Djelë, ora: 11.00

Data: cdo të Shtunë dhe të Djelë të muajit

Ora: 11.00 Vendi: Cirku Kombëtar