'Vizato në Re' - Dita Botërore e Autizmit

    Dita Boterore e Autizmit

Në kuadër të “Dita dhe Edu në Re” dhe Ditës Botërore të Autizmit,
Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Instituti i Shëndetit Publik,
Drejtoria Arsimore Rajonale Tiranë, Autoriteti Shëndetësor Rajonal Tiranë,
Qendra Kombëtare e Mirërritjes, Zhvillimit dhe Rehabilimit të Fëmijëve Tiranë
dhe “Ecim së Bashku”, Qendër Diagnostikimi dhe Trajtimi për Fëmijë me Çrregullime Zhvillimi, në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit, Bashkia Tiranë dhe Resë,  zhvillojnë eventin “Vizato në Re!”

Data: 3 Prill

Ora: 10.00

Vendi: istalacioni Reja 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies