'Ballo Vjeneze' në Tiranë

    Ballo Vjeneze ne Tirane

Për herë të parë në Tiranë, “Ballo Vjeneze”. Eventi do të organizohet në 21 Prill 2018, në Pallatin e Kongreseve, duke sjellë eksperiencën mahnitëse të Valsit Vjenez. 

Data: 21 Prill

Ora: 19.30

Vendi: Pallati i Kongreseve

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies