'Drama e dy karaktereve' tek Teatri Eksperimental "Kujtim Spahivogli"

    Teatri ne Tirane

“Drama e dy karaktereve”, vepra e autorit amerikan Tennessee Williams, vjen në skenën e Teatrit Kombëtar Eksperimental "Kujtim Spahivogli"  nga datat 13 - 22 Prill.

Personazhi i Clare është frymëzuarnga Rose Williams, motra e autorit, kurse Felice, personazhi tjetër, është bazuar në karakterin e vetë autorit.

Data: 13 - 22 Prill

Ora: 20.00

Vendi: Teatri Kombëtar Eksperimental "Kujtim Spahivogli"

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies