Festivali 'Ditë netët e librit'

    panairi i Librit ne Tirane

Në datat 16 deri ne 20 Maj, Klik Ekspo Group  organizon Festivalin: “Ditënetët e Librit” që mëton të bëjë bashkë dhe fuqizojë trinomin “Autor – Botues – Lexues”, në një ngjarje të rrallë kulturore dhe edukative. 

Data: 16 - 19 Maj

Ora: 09.00 

Vendi: Muzeu Kombëtar Historik   

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies