'Pet Fair - Panairi i Kafshëve Shtëpiake'

    Pet Fair - Panairi i Kafshëve Shtëpiake Tirana

“Pet Fair - Panairi i Kafshëve Shtëpiake” vjen si një event që synon rritjen e ndërgjegjësimit dhe edukimit të komunitetit, veçanërisht fëmijëve, për mbrojtjen, kujdesin, trajtimin e duhur, gjë që synon të sjellë uljen e numrit të kafshëve të braktisura. 

Data: 22 Prill

Ora: 10.00 - 19.00

Vendi: Kopshti Zoologjik

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies