Panairi 'Studio & Puno në Tiranë

    Panairi Work & Study tirana

Work & Study vjen sërish këtë vit në një dimension të ri dhe të konsoliduar nga datat 28-30 mars 2018 në Pallatin e Kongreseve.

Data; 28 -30 Mars

Vendi: Pallati i Kongreseve

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies