Filmi 'Polina, të vallëzosh jetën' tek Kinema Millenium

    Polina Angelin Preljocaj Tirana

Filmi francez “Polina, të vallëzosh jetën” do të shfaqet më 23 mars, ora 17.00 në Kinema Millenium. “Polina” simbolikisht pasqyron jetën e koreografit me origjinë shqiptare, Angjelin Prejlocaj, por subjekti tregon sfidat e një balerini të universalizuar në personazhin e një vajze ruse, Polinës, e cila kishte pasion baletin dhe po ushtrohej rreptësisht në baletin klasik. 

Data: 23 Mars

Ora: 17.00

Vendi: Kinema Millennium

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies