Opereta 'Lakuriqi i natës' tek Pallati i Kongreseve

    Lakuriqi i Nates opera Pallati i Kongreseve

Opereta “Die Fledermaus” - "Lakuriqi i natës", më 31 mars & 1,2,3 Prill në Pallatin e Kongreseve - ora 19:00. Një super produksion i TKOB ne bashkëpunim me Ambasadën Austriake në Tiranë, ne kuadër të "Vitit Kulturor Austri-Shqipëri 2018"

I ftuar special tenori Saimir Pirgu 

Biletat cdo ditë nga ora 10:00-20:00 në sportelin e Pallatit të Kongreseve, hyrja nga pas (ish KQZ). 

 

 

Data: 31 Mars 1.2.3 Prill

 

Ora: 19.00

Vendi: Pallati i Kongreseve

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies