Festivali Colour Day Shqiperi 2018

    Colour Day Festival Albania 2018

Në 12 maj 2018 vjen për herë të parë Colour Day Festival, festivali më i madh dhe më shumëngjyrësh të fton të ngjyrosësh ëndrrat e tua!

Për më shume informacione: https://www.facebook.com/events/439089836430377

 

Data: 12 Maj

Ora: 12:00 - 22:00

Vendi: Sheshi Skenderbej