Ceremonia e cmimeve e DocuTIFF 2018

    ceremonia e docutiff 2018, evente ne tirane, festival filmi ne tirane

Edicioni i 16-të i Tirana International Film Festival do të mbahet nga data 2-9 nëntor 2018 në kinema Millenium, Teatri Kombëtar Eksperimental, Teatri i Kukullave dhe KINO bar.
Ceremonia e hapjes do të mbahet ditën e premte, datë 2 nëntor ora 18:00 në Kinema Millennium.
Pas koktejlit do të keni mundësi të ndiqni premierën rajonale të filmit ONCE UPON A TIME IN AMERICA

Date: 2 Nëntor 2018 

Ora: 18.00

Vendi: Kinema Millenium, Tiranë