'Qiell i Heshtur' tek Teatri Metropol

    Teatri Metropol Tirane

"Qiell i Heshtur”, një komedi romantike, gjysmë biografike e shkruar nga Loren Gunderson, është shfaqje të cilën Teatri Metropol, me regji nga Armela Demaj, e rikthehen sërish në skenë pas kërkesave të shumta të publikut. 
“Qiell i Heshtur” është një ndodhi njerëzore, që i flet shoqërisë, dje dhe sot. 

Data: 28 Mars - 8 Prill

Ora: 19.00

Vendi: Teatri Metropol  

Info & Rezervime: +355 67 227 0668