'Fëmija që shpëtoi Botën' tek Teatri Eksperimental

    teatri ne tirane

Ne boten e se ardhmes, me sakte ne vitin 2098 cdo gje eshte betonizuar, nuk ekziston me natyra, teknologjia eshte bere primare, ka humbur komunikimi brenda familjes dhe poshte betonit ekzistojne ca “Krimba” qe perhapin semundje. Pas nje shiu te furishem, te cilin njerezit e te ardhmes nuk e kane pare kurre me pare, mbijne disa Fije bari. Adelmo, nje djalosh i se ardhmes futet ne komunikim me nje nga Fijet e barit. Ai prezantohet me te gjitha gjerat e bukura qe kishte humbur deri ateher, nder to edhe me muziken.

Data: May 26 - 2 Qershor

Vendi: Teatri Eksperimental