Ceremonia e ndarjes së çmimeve të konkursit #TiranaWinter2018

    Hotele ne Tirane Theranda

Visit Tirana organizon ditën e Ejnte, 15 Mars 2018 , ora 18:00 tek Hotel Theranda, Ceremoninë e Ndarjes së Cmimeve të Konkursit #TiranaWinter2018  në Mediat Sociale. Në këtë ceremoni do të prezantohen tre fituesit e këtij konkursi. Ftojmë të gjithë pjesëmarrësit në konkurs por edhe të gjithë ndjekësit e Visit Tirana, të ndajmë pasionin për qytetin tonë!

Data: 15 Mars 2018

Ora: 18:00

Vendi: Hotel Theranda

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies