Nga Tirana në Prizren

Nga Tirana në Prizren – “Rexhina Dance Studio” në bashkëpunim me Shoqatën Kulturore të Prizrenit “Sarski Behar” dhe Agjencinë e Parqeve dhe të Rekreacionit, Bashkia Tiranë do të organizojë ditën e Premte, 19 Maj, ora 18:00 te Teatri i Hapur, Parku i Madh i Liqenit Artificial një aktivitet artistik me këngë, kërcime, perfomanca sportive, dedikuar fëmijëve të Shtëpisë së Fëmijëve “Zyber Hallulli” për të përjetuar dhe ndarë emocionet bashkë me artistët e rinj!

Data: 19 Maj

Ora: 18,00

Vendi: Parku i Madh ne Kodrat e Liqenit Artificial

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies