Koncerti 'Forca e Shqipërisë' tek Sheshi Skënderbej

    Koncert sheshi Skëndërbei

Electric Albania organizon në Gusht, një koncert me plot energji në sheshin Skënderbej, në mujin Gusht.  Ritëm, adrenalinë muzikë dhe shoqëri të mirë, në festivalin më të madh të muzikës elektronike në Shqipëri.  më shumë informacione: https://goo.gl/eoVckc    

Data: Agosto Vendi: Sheshi Skënderbej

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies