Koncert live nga 'Tre Musketjeret' tek Pazari i Ri

    Live concert from The Three Musketeers at the New Bazaar

Koncert live nga 'Tre Musketjeret' tek Pazari i Ri, 14 Mars 2018

Data: 14 Mars 

Ora: 20.00 - 22.00

Vendi: Pazari i Ri

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies