Pazari i Ri dhe Sheshi Avni Rustemi 1939-1940

    New Bazzar Tirana

Ekspozitë , Pazari i Ri dhe Sheshi Avni Rustemi 1939-1940 datë 14 Mars, nga ora: 10.00 - 16.00. 

Data: 14 Mars

ora: 10.00 - 16.00

Vendi: Pazari i Ri

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies