Baleti Lihnida

“Lihnida”, historia si u krijua liqeni i Ohrit, kjo përrallë përshtatur  në balet vjen premierë tek Teatri Metropol  të shtunën,  datë 27-28 Maj dhe 1 Qershor.

“Lihnida” një libret i shkruar nga Sonila Kapidani, e cila është bazuar mbi legjendën e fshatit të Mokrës “Si u përftua Liqeni” shkruar nga Ramadan Sokoli.

Përralla balet interpretohet nga fëmijët e grupmoshës 7 deri 10 vjeç.

Për rezervime telefononi: 04 22 70 668 dhe 067 22 70 668

Data: 27-28 Maj

Ora: 11.00

1 Qershor, ora 12:00 pm

Vendi: Teatri Metropol

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies