'Ngjyra dhe Forma', ekspozitë tek Galeria kalo

    Gallerite ne Tirane

 

Erina, nje vajza e re, por e guximshme, e cila e ka kuptuar lirine për të pikturuar ose të paktën kombinuar dhe koordinuar ngjyrat, një ditë bleu një telajo dhe bojë dhe filloi të pikturojë.
Ajo donte të pikturonte shumë gjëra, portrete, pemë, figura njerëzore, peisazhe, pasi zemra dhe imagjinata jane aq e gjerë, por ajo u fokusua vetëm në mënyrë spontane në ngjyra. Furça e saj ishte kryesisht e komanduar në krijimin e formave gjeometrike dhe ngjyrosjen e tyre. Ishte kjo që sugjeroi natyrshëm titullin e ekspozitës NGJYRA & FORMA

Data: 1-12 Mars

Vendi: Galeria Kalo

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies