Ceremonia e ndarjes së çmimeve të konkursit #TiranaSpring

Visit Tirana organizon ditën e Martë, 30 Maj 2017, ora 17:00 te Reja, ceremoninë e ndarjes së çmimeve të konkursit #TiranaSpring në mediat sociale.
Në këtë ceremoni do të prezantohen tre fituesit e këtij konkursi. 
Ftojmë të gjithë pjesëmarrësit në konkurs por edhe të gjithë ndjekësit e Visit Tirana, të ndajmë pasionin për qytetin tonë!
Shihemi te Reja! 

Data: 30/05/2017
Vendi: Reja, përballë Galerisë Kombëtare të Arteve
Ora 17:00

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies