'Gishti' tek Teatri Eksperimental

    teatri ne tirane

"GISHTI" vjen ne datat 28-1-2-3-4 ora 19;00 ne sallen Goethe.
Shkruar nga autorja kosovare Doruntina Basha, pas suksesit në disa skena te rajonit, dramatizuar nga Olga Dimitrijeviç dhe me regjine e Bojana Laziç vepra sjell nje kendveshtrimi femeror mbi pasojat e pasluftes ne perditshmerine e jetes se dy grave.

Rezervoni ne 069 571 7746 / 04 227 8158 

Data: 28 Shkurt - 1.2.3.4 Mars 

Ora: 19: 00

Vendi: Teatri Kombetar Eksperimental "Kujtim Spahivogli"