Një trëndafil për çdo buzëqeshje

    aktivite tek Liqeni i Tiranes

Një trëndafil për çdo buzëqeshje! Aktivitet i shumëllojshëm për fëmijë tek Parku i Madh i Liqenit.

Data: 3 Mars

Ora: 11.00 - 14.00

Vendi: Parku i Madh i Liqenit

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies