'Street Party' 2018 në Ditën e Verës

    Street Party 2018 - Dita e Verës Tirane

STREET PARTY 2018 në Ditën e Verës!

Tradita më e bukur urbane e kryeqytetit!


Data: 14 Mars

Ora: 11.59 - 23.59

Vendi: ish-Blloku

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies