FuckUp Nights Tirana Vol III

Fuckup Nights është një lëvizje globale që përmban seri eventesh që tregojnë mbi dështimin profesional. Çdo muaj, organizohen evente në të gjithë globin, ku merren 3- 4 personazhe te njohur per publikun te cilet flasin përpara një dhome të mbushur me njerëz dhe ndajne historinë e tyre personale mbi dështimet profesionale. Tregime mbi biznesin që u shkatërrua dhe u dogj, marrëveshja e partneritetit që u prish, produkti që duhet të tërhiqet nga tregu, e shumë e shume të tjera. FuckUp Nights ka lindur në Meksikë në vitin 2012 duke ndarë publikisht tregimet e dështimit të biznesit me qindra njerëz që ndjekin çdo aktivitet në mbarë botën. Çdo muaj folësit ftohen për të treguar historitë e tyre FuckUp; ku mësohen për gabimet e tyre më të mëdha, atë që mësuam prej tyre, se si kaluan këtë periudhe, ndërkohë që ndajnë këshilla tepër të vlefshme përgjatë rrugës. Cdo folesi i jepet minimalisht nje periudhe kohore prej 20 min total, ku do te jene te shoqeruara me imazhe dedikuar tematikes qe do te flasin. Pas kesaj vjen seanca e pyetjeve dhe pergjigjeve nga salla, sikurse dhe defrimi me pije dhe networking. Këtë rradhë në panelin tonë të folësve vijnë për ju: – Znj. Majlinda Bregu (figurë politike) – Z. Blendi Salaj (Gazetar) – Znj. Fjodora Fjora (Gazetare) Eventi zhvillohet tek Tulla Culture Center më 13 Prill ora: 20.00

Data: 13 Prill

Ora: 20.00

Vendi: Tulla Culture Center