Olimpiada e Start up në Tiranë

    Get in Ring Tirana

Olimpiada e Startupeve do të zhvillohet në Tiranë më 14 prill.

Gjashtë startups do të jenë në Ring Global Meetup 2018 në Cascais, Portugali. Nëse jeni një start up dhe doni të konkuroni,  për regjistrime: getinthering.co/tirana

Data: 14 Prill

Ora: 12.00 - 15.00

Për informacione: getinthering.co/tirana

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies