Edicioni i 2-të i Panarit Mesdhetar i Turizmit 2018

    Panaire ne Tirane Expocity

Ne datat 6-7 Prill, Expocity Albania organizon edicionin e dytë të panairit "Mediterranean Tourism Fair Tirana 2018”, me mbështetjen e Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, si edhe te Agjensise Kombetare te Turizmit. Ky panair është një nder eventet më të rëndësishme rajonale, me fokus pomovimin e sektorit te turizmit vendas dhe rajonal, duke mbledhur ekspertët e industrisë si nga Shqipëria edhe nga vende të tjera të rajonit e më gjerë. 

Data: 6-7 Prill

Vendi: Expocity Autostrada Tirane-Durres, km 8, godina Expo City (ish Autocity), respesioni Grup, Tirane 1032
Tirana, Albania 1001