Opera Flauti Magjik

 

Teatri Kombetar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor, shfaq në datë 15, 16, 17 maj ora 19:00, në sallën e Universitet të Arteve operën "Flauti Magjik".

Kryevepra e Moxartit është një opera e mbushur me mite, magji dhe një larmi të mrekullueshme muzikore për të dhënë mesazhin se  dashuria fiton mbi të gjitha.

Biletat mund ti gjeni  në sportelin e Universitetit të Arteve dhe online në www.myticket.al.

Për cdo informacion mund të kontaktoni në numrin e tel 067 241 7167

Data: 15, 16, 17 Maj

Ora: 19.00

Vendi: Salla e Universitetit të Arteve

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies