'Përballje me të kaluarën' tek Shtëpia e Gjetheve

    Shtepia e Gjetheve Tirane, sherbimi sekret Tirane, komunizmi ne Shqiperi

Më 20 shkurt, me rastin e Ditës së rrëzimit të shtatores së Enver Hoxhës, në Muzeun Kombëtar Gjethi organizohet aktiviteti:"Dealing with the Past"

Në program: Drejtoresha e Muzeut, znj. Etleva Demollari: "National Museum of Secret Surveillance House of Leaves in dealing with the past",

Ambasadori i Zvicrës në Shqipëri, z. Christophe Graf : " Albania and its challenges in dealing with the past",

Projektim i filmit: "Dealing with the Past" të realizuar nga Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi,

Diskutim i lirë me pjesëmarrjen e studentëve të Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë pedagoges Gentiana Kera dhe z. Uran Kostreci.

Aktiviteti do të zhvillohet në gjuhën angleze.

Data: 20 Shkurt 

Ora: 10:00

Vendi: Muzeu i Gjetheve

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies