Ekspozita 'Larg dhe Afër' tek galleria FAB

    Gallerite ne Tirane

Tek Galeria FAB nga data 16 – 26 shkurt 2018 hapet ekspozita me artistët nga Presheva, Bujanovci dhe Medvegja … “LARG dhe AFËR” me pjesëmarrës: Sabedin Etemi, Avni Behluli, Vjollca Aliu, Eshref Qahili, Ismet Jonuzi, Avni Zairi, Rafet Jonuzi, Lindita Kurtishi –Beqiri, Adrian Limani, Shqipe Jonuzi, Shqipërim Fejzullahu, Irzeme Zeqiri – Mulliqi, Leoneta Abdyli dt. 16 shkurt, ora 18.00 kuruar nga: Ilir Kaso

 

 

 

Data: 16-26 Shkurt 

Vendi: Galleria FAB

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies