Panairi Ndërkombëtar i Turizmit Tirana 2018

    Panairi Nderkombetar Turizmi ne Tirane

Prezantimi i  Potencialeve, Guidave dhe Paketave Turistike për Shqiperinë, Vëndet e Rajonit e më gjërë.

Data: 30-31 Mars

Vendi: Pallati i Kongreseve

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies