Eja luaj në parkun tënd

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit fton fëmijë e të rinj të apasionuar pas lojrave Shah, Dam dhe Twist në aktivitetin “Eja luaj në parkun tënd”. Loja e shahut këtë herë nuk do të zhvillohet nëpër tavolina, por në natyrë, me fushë të shtruar në bar dhe me figura gjigande.
Eja dhe Ti argëtohu! Mblidh miqtë dhe luaj tek Parku Rinia të shtunën ora 18.00.

Data: 14 Korrik

Ora: 18.00

Vendi: Parku i Rinisë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies