Ekspozita 'Komunizmi në epokën e tij' në Muzeun Kombëtar

    komunizmi ne tirane

Instituti për Demokraci, Media & Kulturë (IDMC) ka kënaqësinë t’ju ftojë në prezantimin e ekspozitës "Komunizmi në epokën e tij". Kjo ekspozitë vjen në Tiranë më datë 19 shkurt 2018, ora 18:00, në Pavionin e Diktaturës te Muzeu Historik Kombëtar, duke i paraprirë 27 vjetorit të rrëzimit të statujës së diktatorit, Enver Hoxha, më 20 shkurt 1991, që shënon simbolikisht rënien e diktaturës në Shqipëri. 

Data: 19 Shkurt 2018
Ora: 18:00 
Vendi: Pavioni i Diktaturës, Muzeu Historik KombëtarNe përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies