Shen Valentini te Pazari Ri

    Shen Valentini ne Tirane, aktivitete per shen valentinin ne Tirane, evente ne Tirane, Vizito Tiranën

Merr të dashurin e zemrës dhe bashkohuni festës të Pazari i Ri, në Tiranë. Bashkia Tiranë organizon koncert me këngëtarët e njohur shqiptarë dhe DJ për të ndezur më shumë atmosferën te Pazari i Ri. Më shumë surpriza ju presin atje!

 Data: 14 Shkurt

Vendi: Pazari i Ri