Ekspozita RGB nga artisti Italian Stefano Romano

    mostre a tirana

Zeta Art Center / Gallery, ka kënaqësinë t’Ju ftojë në çeljen e ekspozitës: RGB me artistin: Stefano Romano RGB është model referimi për riprodhimin e imazheve video dhe është zgjedhur si titulli i ekspozitës pikërisht për shkak të lidhjes me të dyja veprat e prezantuara; seria e videove "poems" – nga e cila janë ekspozuar gjashtë videot e para të bëra deri më sot nga artisti – dhe seria e pikturave monokrom “monochromes” prej letre pambuku me stilolapsa të kuq, të gjelbër, blu dhe të zezë.

Data: 15 Shkurt - 16 Mars

Ora 19:00

Vendi: Zeta Art Center Adresa: Abdyl Frashëri, Nr: 31, A4, Hekla Center,

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies