97 vjetori i Tiranes si kryeqytet

    Tirana kryeqyteti i shqiperise

97 vjet më parë, Tirana shënon shpalljen si Kryeqytet i Shqipërisë! Tirana u shpall kryeqytet i përkohshëm më 11 Shkurt 1920 nga Kongresi i Lushnjës dhe përfundimisht e mori këtë status më 31 dhjetor 1925.

Data: 11 Shkurt, 2018

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies