Shën Valenini tek Hotel Colosseo Tiranë

    Hotel Colosseo ne Tirana

Shpirtrat binjake mund të festojnë mbrëmjen e bukur të Shën Valentinit  në Hotel Colosseo Tirana! Celebroni dashurine tuaj !

Data: 14 Shkurt 

Ora: 20.00

Place: Rruga e  Durrësit, sheshi  Adem Jashari, 1000 Tirana, Albania

Te: 069 203 2666

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies