Panairi i Edukimit jashtë Shqipërisë

    hotele ne tirane

Panairi më i madh i Edukimit në Shqipëri hap dyert për të shtatin vit rradhazi për të gjithë të interesuarit në datat 9 – 10 Shkurt në Tiranë.

Data: 9 – 10 Shkurt Ora: 11.00 Vendi: Hotel Rogner

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies