Edicioni i pestë i HoReCa Fair Albania

    fair trade in tirana

Edicioni i pestë i HoReCa Fair Albania. Panairi më i madh ndërkombëtar i mikpritjes dhe turizmit në Shqipëri. Mbi 140 kompani ekspozuese.

Data: 9 Mars - 11 Mars

Ora: 10, 00 - 20:00

Vendi: Shetitorja Deshmoret dhe Kombit, 1001 Tiranë, Shqipëri