Kampionati 'Ndeshu Ndryshe'

    aktivitete per femije ne Tirane

Projekti “Ndeshu Ndryshe” ka për qëllim të nxisë fëmijët të praktikojnë sportin si një nga mjetet më të fuqishme që ndikojnë në mirëqënien e tyre fizike dhe psikosociale.

Data: 8 Shkurt – 28 Shkurt

Ora: 1 pm – 3 pm

Vendi: Bathore, Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies