'Vienna salutes Tirana'

    Vienna salutes Tirana

Koncerti prestigjioz "Vienna salutes Tirana" do te zhvillohet ne Pallatin e Kongreseve ne daten 15 shkurt. Duke filluar nga dita e shtunë dt. 10 shkurt biletat e koncertit “Vienna Salutes Tirana” do të shiten dhe pranë sportelit të Pallatit të Kongreseve nga ora 10:00-18:00. Me pjesëmarrjen e: Inva MULA, Benjamin ZIERVOGEL, Genc TUKICI, Thomas TATZL, Vikena KAMENICA, Gunter HAUMER, Enada & Gerd VASO. I ftuar special: Ramon VARGAS. 

Data: 15 Shkurt 2018 Ora: 19.00 Vendi: Pallati i Kongreseve

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies