Panairi Tekno Hotel Expo në Tiranë

    panaire ne Tirane

Panair i Pajisje Profesionale TEKNO HOTEL EXPO nga datat  23-25 Shkurt 2018 ne Pallatin e Kongreseve,Tirane.

Data: 23-25 Shkurt 2018

Ora: 09.00 – 20.00

Vendi: Pallati i Kongreseve,Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies